Alles over vloerverwarming

Alles over Vloerverwarming - Alle informatie over wat je moet weten bij aanschaf of aanleggen van vloerverwarming
knulst.nl - Afbeelding
I don't do fashion.
I am fashion
Coco Chanel

Vakmanschap en maatwerk - vloerverwarming van Knulst

Welkom bij Knulst, uw ambachtelijke specialist in vloerverwarming. Knulst Vloeren levert ruim 60 jaar vakmanschap en maatwerk. Vloerverwarming en bijbehorende vloeren die exact aansluiten bij uw persoonlijke wensen en interieurstijl. Of het nu gaat om houten vloerenPVC vloerengietvloerentapijt of een combinatie van deze verschillende vloeren; onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een gedegen advies op maat. Bel 0341-252787 of plan uw bezoek in onze showrooms. De koffie staat klaar. Welkom!

Stappenplan bij aanleg

Rondom de aanleg van een vloerverwarmingssysteem zijn altijd veel praktische vragen. Knulst heeft daarom het stappenplan bij aanleg van vloerverwarming helder voor u uiteengezet. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog meer vragen of opmerkingen ten behoeve van uw specifieke situatie? Onze adviseurs staan graag voor u klaar met aanvullende informatie. Lees hieronder het hele stappenplan bij aanleggen van vloerverwarming.

Stappenplan vloerverwarming

Vloersoorten combineren met vloerverwarming

Vaak wordt ons de vraag gesteld of een specifieke vloersoort samen kan met een vloerverwarmingssysteem. Logisch want boven op een vloerverwarmingssysteem komt altijd een nieuwe vloer. In veel gevallen is het prima mogelijk om een specifieke vloersoort op een vloerverwarming aan te leggen mits u rekening houd met een aantal zaken. Lees hieronder alle informatie over verschillende vloersoorten in combinatie met vloerverwarming.

Vloersoorten en vloerverwarming

Vloerverwarming per ruimte

Met regelmaat ontvangen wij vragen over de ruimten waar vloerverwarming goed aangebracht kan worden met een opsomming van alle voordelen van dien. Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke afwegingen en voor- en nadelen. Om u volledig te informeren hebben wij specifiek aan iedere ruimte een pagina gewijd met daarop de belangrijkste informatie die u dient te weten. Heeft u vervolgens aanvullende vragen of opmerkingen over uw specifieke ruimte dan staan onze adviseurs u graag te woord. Lees hieronder alles over de geschiktheid van vloerverwarming per ruimte.

Vloerverwarming per ruimte

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso

Productopbouw vloerverwarming

Hoe is een vloerverwarmingssysteem precies opgebouwd en welke materialen worden daarvoor gebruikt? Het is volkomen logisch dat u wilt weten of u kwaliteit in huis haalt alvorens een vloerverwarmingssysteem aan te schaffen. Bij Knulst leveren we uitstekende kwalitatieve vloerverwarmings- en vloerproducten en wij vertellen u daarom graag welke materialen wij in onze vloerverwarmingen toepassen. Lees hieronder alles over de opbouw van een vloerverwarmingssysteem.

Productopbouw vloerverwarming

Voordelen van vloerverwarming

Wat zijn precies de voordelen van een vloerverwarmingssysteem? Aan vloerverwarming zitten vele aantrekkelijke voordelen. Knulst heeft voor u alle voordelen op een rij gezet zodat u goed voorbereid uw afwegingen kunt maken bij het aanschaffen van een vloerverwarmingssysteem voor uw persoonlijke woning. Desgewenst geven onze adviseurs u graag nog aanvullende informatie over specifieke producteigenschappen. Lees hieronder alle voordelen van vloerverwarming.

Voordelen vloerverwarming

Showroom en inspiratie

Knulst Vloeren geeft jaarlijks een inspirerend magazine uit boordevol recent opgeleverde projecten bij onze klanten thuis. Zo inspireren wij u en andere ge├»nteresseerden bij de keuze voor een nieuwe vloer en vloerverwarmingssysteem. Speciaal voor u hebben wij de mooiste houten vloeren, gietvloeren en PVC vloeren geselecteerd. Heeft u wat moois gezien of wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom in onze showrooms voor een adviesgesprek. 

Heeft u vragen?

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso