Gietvloeren

Welkom in de wereld van gietvloeren. Van oorsprong werden gietvloeren veelal in de industrie toegepast vanwege de ideale eigenschappen dat ze naadloos, waterdicht en slijtvast zijn. Architecten en ontwerpers zagen echter al snel de schoonheid van gietvloeren. Ze geven een moderne industriële look aan een ruimte. Al snel was de basis voor toepassing in woningen daarmee gelegd. Vandaag de dag zijn gietvloeren immens populair. Wij laten u graag zien waarom dit type vloer niet meer weg te denken is uit een hedendaags modern interieur.

Gietvloeren van Knulst

Wij werken aan onze website

Onze excuses voor het ongemak

Momenteel werken wij nog volop aan deze nieuwe website. Wilt u meer weten over onze gietvloeren? Bezoek dan onze 'oude' gietvloeren website. U treft daar alle informatie en inspiratie over de gietvloeren, gietvloer soorten en gietvloer kleuren van Knulst.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan het Knulst inspiratiemagazine gratis aan of bezoek één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!