Tegels

Welkom in de wereld van tegels. Keramiek, een hoogwaardiger en duurzamer alternatief voor vloeren is er niet. De uitstraling en kwaliteit van keramische tegels is in de laatste jaren sterk verbeterd. Met moderne print-technieken worden - niet van echt te onderscheiden - marmeren-, natuursteen-, en houtlook tegels vervaardigd. Bij Knulst hebben we met zorg een uitgebreid assortiment keramische tegels samengesteld. Pure Italiaanse elegantie van uitzonderlijke kwaliteit. Laat u inspireren met de mooiste dessins van dit moment.

Keramische tegels van Knulst

Wij werken aan onze website

Onze excuses voor het ongemak

Momenteel werken wij nog volop aan deze nieuwe website. Wilt u meer weten over onze keramische tegelvloeren? Bezoek dan onze 'oude' tegel website. U treft daar alle informatie en inspiratie over de tegels, tegelsoorten en tegeldessins van Knulst.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan het Knulst inspiratiemagazine gratis aan of bezoek één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!