Ecologische vloeren

Welkom in de wereld van ecologische vloeren. Duurzaamheid en ecologisch verantwoord leven staan vandaag de dag hoog op agenda in Nederland. Bij Knulst vinden we dat we zuinig moeten omgaan met de prachtige natuur die ons gegeven is. Enerzijds dragen we hieran bij door onze showrooms en vervoersmiddelen zoveel mogelijk te verduurzamen. Anderzijds door extra zorgvuldig ons vloerenassortiment te selecteren en aan te vullen met ecologische alternatieven.

Ecologische vloeren van Knulst

Wij werken aan onze website

Onze excuses voor het ongemak

Momenteel werken wij nog volop aan deze nieuwe website. Wilt u meer weten over onze ecologische vloeren? Bezoek dan onze showrooms om het assortiment te ontdekken of neem contact op met onze adviseurs via 0341-252787 of info@knulst.nl. Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie en inspiratie over ecologische vloeren, organische vloeren, biologische vloeren en natuurlijke vloeren zoals kurk, tapijt, bamboe, marmoleum en meer.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan het Knulst inspiratiemagazine gratis aan of bekijk alvast één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!