PVC vloeren

Welkom in de wereld van PVC vloeren. Een vloersoort met een uitstekende prijs-kwaliteit. Verkrijgbaar in vele verschijningen. Van houtlook visgraat of Hongaarse punt, tot tegels of zelfs terrazzo-look. Het is moeilijk kiezen bij PVC vloeren. Dat is een veelgehoorde opmerking. Bij Knulst hebben wij daarom een vaste werkwijze om u zo goed mogelijk te begeleiden naar de juiste PVC soort en het PVC merk dat aansluit bij uw specifieke wensen, interieursstijl en woonsituatie. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van PVC in onze showrooms.

PVC vloeren van Knulst

Wij werken aan onze website

Onze excuses voor het ongemak

Momenteel werken wij nog volop aan deze nieuwe website. Wilt u meer weten over onze PVC vloeren? Bezoek dan onze 'oude' PVC vloeren website. U treft daar alle informatie en inspiratie over de PVC vloeren, PVC merken en PVC soorten van Knulst.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan het Knulst inspiratiemagazine gratis aan of bezoek één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!