Houten vloeren

Welkom in de wereld van houten vloeren. Al zolang we ons kunnen herinneren wordt hout gebruikt om vloeren voor in huis te vervaardigen. Hout is een natuurlijk materiaal met een karakteristieke en unieke tekening. Een tijdloze maar ook onverminderde trendy keuze die in geen enkel interieur misstaat. Hout van Knulst is daarbij ook nog eens duurzaam verkregen en dus een ecologisch verantwoorde keuze. Laat u inspireren door onze zorgvuldig samengestelde collectie houten vloeren en verwonder u over de schoonheid van dit prachtige natuurproduct.

Houten vloeren van Knulst

Wij werken aan onze website

Onze excuses voor het ongemak

Momenteel werken wij nog volop aan deze nieuwe website. Wilt u meer weten over onze houten vloeren? Bezoek dan onze 'oude' houten vloeren website. U treft daar alle informatie en inspiratie over de houten vloeren en parketvloeren van Knulst.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan het Knulst inspiratiemagazine gratis aan of bezoek één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!