Traprenovatie

Welkom in de wereld van traprenovatie. De trap is één van de meest belopen vloeren van uw woning. Het is dus belangrijk dat deze tegen een stootje kan. Wist u dat een trap met vrijwel iedere vloersoort te bekleden is? Dus niet alleen met tapijt maar ook met PVC, hout, en zelfs beton ciré! De vloerenmeesters van Knulst kunnen desgewenst uw trap renoveren met zowel een identieke als bijpassende vloer naar keuze. Meer weten over de stijlvolle mogelijkheden met traprenovatie? Raak geïnspireerd in onze showrooms en laat uw trap weer stralen.

Traprenovatie van Knulst

Wij werken aan onze website

Onze excuses voor het ongemak

Momenteel werken wij nog volop aan deze nieuwe website. Wilt u meer weten over onze traprenovatie? Bezoek dan onze showrooms om het assortiment te ontdekken of neem contact op met onze adviseurs via 0341-252787 of info@knulst.nl. Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie en inspiratie over traprenovatie, trapbekleding en trapstoffering met bijvoorbeeld PVC, hout, marmoleum of beton ciré.

Bent u toe aan de volgende stap? Vraag dan het Knulst inspiratiemagazine gratis aan of bekijk alvast één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies op basis van uw persoonlijke wensen en woonsituatie. Welkom bij Knulst!