Tapijt in iedere ruimte

Tapijt in iedere ruimte - Wat zijn de voordelen en nadelen - Ontdek het bij Knulst Vloeren in Amsterdam, Utrecht, Nunspeet
knulst.nl - Afbeelding
Everything is designed.
Few things are
designed well
Brian Reed

Tapijt in (w)elke ruimte?

Tapijt kent vele soorten en elke soort heeft weer specifieke gunstige eigenschappen. Van een fluweelzachte hoogpolige vloerbedekking tot een ijzersterk en slijtvast projecttapijt. Welk tapijt is het meest geschikt voor welke ruimte? Daar informeren wij u graag over voordat u een definitieve keuze gaat maken. In onze showrooms kunt u het tapijt vervolgens bekijken en ervaren. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies zodat u een keuze kunt maken die geheel is afgestemd op uw wensen en leefsituatie.

Tapijt in de woonkamer

De woonkamer is de ruimte in huis waarin over het algemeen het meeste geïnvesteerd wordt. Het is bij uitstek de ruimte om tot rust te komen of waar de gezellige momenten plaats vinden. Eigenlijk is alles mogelijk in een woonkamer. Zowel een kamerbreed tapijt als een kleurig karpet of zelfs tapijttegels. Een goede kwaliteit is daarbij van belang omdat de vloer in een woonkamer doorgaans intensief belopen wordt.

Tapijt op de trap

Tapijt op uw trap is een uitstekende keuze! Tapijt dempt namelijk het geluid van het lopen op de trap. Daarnaast draagt het tevens bij aan de veiligheid van uw trap. Een onbeklede trap is dikwijls glad dus gevaarlijk. Door middel van tapijt zorgt u dus voor meer grip waardoor de kans op uitglijden beduidend kleiner wordt. Het is echter wel noodzaak dat u voor trapbekleding een speciaal daarvoor bestemd tapijt uitzoekt. Onze adviseurs laten u graag zien welke tapijten daar voor geschikt zijn.

Tapijt of karpet in een woonkamer - Wat zijn de voordelen en nadelen - Ontdek het bij Knulst Vloeren, Amsterdam Utrecht, Nunspeet

Tapijt in de hal en gang

Wij adviseren een kwalitatief tapijt voor uw hal en gang aan te schaffen omdat deze ruimtes dikwijls zeer intensief worden belopen. Tevens is het raadzaam een goed reinigbaar tapijt te kiezen voor deze ruimtes omdat ze doorgaans toegang verschaffen tot uw voor- of achteruitgang. Een juiste kleurkeuze speelt hierin een belangrijke rol (lichte kleuren zijn doorgaans besmettelijker dan donkere kleuren). Om de inloop van vuil te verkleinen raden wij u tevens aan een zogenoemde schoonloopmat te plaatsen bij de deuren naar buiten.

Tapijt in de slaapkamer

Tapijt is de ultieme vloerbedekking voor slaapkamers. Tapijt voelt zacht en geeft een warme en comfortabele uitstraling aan uw slaapvertrek.Door een hoogpolig tapijt in uw slaapkamer te laten leggen creëert u een ontspannen sfeer en draagt zo bij aan een goede nachtrust. Onze adviseurs helpen u graag de juiste kleur te zoeken die volledig aansluit bij de sfeer van uw persoonlijke slaapkamer.

Tapijt in de kinderkamer

Tapijt is voor baby- en kinderkamers zeer geschikt. Zeker voor babies en kleine kinderen biedt tapijt bescherming tegen vallen en stoten en het is daarnaast zeer comfortabel om op te kruipen en te spelen. Door met (felle) kleuren en motieven te spelen creëert u in een handomdraai een stijlvolle kinderkamer.

Wat kost tapijt in een woonkamer, slaapkamer, kantoor, kinderkamer per m2 - Ontdek het bij Knulst in Amsterdam, Utrecht, Nunspeet

Tapijt in de studeer- / hobbykamer

In een studeerkamer of hobbykamer wordt veelal een computer gebruikt. Er wordt gewerkt vanaf een bureaustoel (veelal met wieltjes daaronder). Wij adviseren u met deze reden  een laagpolig antistatisch tapijt zonder ondertapijt te gebruiken in deze ruimtes. Om uw tapijt optimaal te beschermen kunt u tevens een speciale bureaustoelmat op uw werkplek plaatsen. Dit behoed uw tapijt voor onnodige slijtage en zorgt er tevens voor dat u de stoel eenvoudig kunt verrijden vanaf uw werkplek.

Ontdek de tapijtsoorten in het assortiment van Knulst

Bij Knulst treft u een groot assortiment hoogwaardige tapijten en vloerbedekkingen. Onze adviseurs voorzien u graag van een gedegen advies zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van uw persoonlijke wensen en leefsituatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan ons gratis inspiratie magazine aan of plan uw afspraak in één van onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Nunspeet. Welkom bij Knulst.

Heeft u vragen?

I don't do fashion.
I am fashion
Coco Chanel