Vloerverwarming met PVC vloeren

Vloerverwarming met PVC vloeren - Is dat een goede combinatie - Ontdek het bij Knulst Vloeren in Amsterdam - Utrecht - Nunspeet
knulst.nl - Afbeelding
Design is
where science
and art break even
Robin Mathew

PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Is een PVC vloer geschikt in combinatie met een vloerverwarmingssysteem? Ons antwoord:Ja! Dit is zelfs één van de betere combinaties met vloerverwarming. Omdat een PVC vloer maar 2-3 mm. dik is laat deze uitstekend de warmte van uw vloerverwarmingssysteem door. Dat betekend dat u relatief snel de warmte verneemt en dat versterkt het gevoel van comfort. Daarnaast is een PVC vloer ook nog eens extreem onderhoudsarm. Dat betekend dat u naast reguliere schoonmaak (stofzuigen en/of dweilen) geen omkijken naar dit vloertype hebt.

Welke soort PVC vloer in combinatie met vloerverwarming?

Er zijn vele soorten PVC vloeren, maar welke soort PVC vloer kan gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem? Het prettige antwoord is: alle PVC soorten zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. Van visgraat PVC tot PVC stroken, en van click PVC tot rigid PVC vloeren. Iedere PVC soort heeft een eigen belangrijke eigenschap voor een specifieke woonsituatie. Bent u benieuwd naar de verschillen? Onze adviseurs vertellen u er graag alles over onder het genot van een kopje koffie in onze showroom. Maak gerust een vrijblijvende adviesafspraak en laat u informeren.

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso

Inspiratie en showroom

Hoogstwaarschijnlijk zoekt u naast een degelijk vloerverwarmingssysteem tevens een mooie nieuwe vloer. Wist u dat u exclusief bij Knulst een gratis inspiratiemagazine kunt aanvragen boordevol inspirerende vloerprojecten die wij recent hebben opgeleverd bij onze klanten thuis? Wilt u meer inspiratie over PVC vloeren kunt u vinden op de website van Knulst PVC Vloeren. Bent u uitgekeken? U bent van harte welkom in onze showroom om een werkend vloerverwarmingssysteem te bekijken. Onze adviseurs kunnen u alle benodigde informatie verstrekken over dit systeem en desgewenst een bijbehorende vloer met u uitzoeken. Welkom bij Knulst!

Heeft u vragen?

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso