Vloerverwarming met houten vloeren

Vloerverwarming met houten vloeren - Kan dat - Ontdek het bij Knulst Vloeren in Amsterdam - Utrecht - Nunspeet - www.knulst.nl
knulst.nl - Afbeelding
Every great design
begins with an even
better story
Lorinda Mamo

Houten parketvloer combineren met vloerverwarming

Kunnen houten vloeren wel samen met vloerverwarming? Dat is een vaak gestelde vraag bij Knulst. Dit heeft te maken met het feit dat vroeger praktisch alleen massief houten vloeren werden gelegd. Tegenwoordig leveren en leggen wij veelal eiken multiplank vloeren wanneer een vloerverwarmingssysteem aanwezig is of aangebracht wordt. Een multiplank is speciaal ontwikkeld als oplossing voor een vloerverwarmingssysteem. Een multiplank bestaat uit kruislings verlijmd berken multiplex met daarop een toplaag van eiken (of een andere houtsoort). Deze combinatie werkt nagenoeg niet en is daarom uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast geven de adviseurs u altijd uitgebreid advies over klimaat en stoken van uw vloerverwarmingssysteem zodat u straks onbezorgd kunt genieten van uw houten vloer met vloerverwarming.

Welke houtsoorten combineren met vloerverwarming?

Welke houtsoorten en vloersoorten kunnen allemaal gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. In principe kunnen alle houtsoorten gecombineerd worden met vloerverwarming (mits het een multiplank/duoplank betreft). Qua vloersoorten kunnen alle vloersoorten gecombineerd worden met vloerverwarming behalve massief houten vloeren. Dit heeft te maken met de hoge mate van werking van massief hout. Uiteraard is bovenstaande uitsluitend mogelijk wanneer de houten vloer door een ervaren parketteur bij u wordt gelegd en op de juiste wijze wordt verlijmd en/of vernageld. Bij Knulst beschikken we over zowel ervaren vloerverwarming-monteurs als allround parketteurs!

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso

Inspiratie en showroom

Zeer waarschijnlijk bent u naast een goede leverancier voor uw vloerverwarming tevens op zoek naar een mooie nieuwe vloer! Bij Knulst weten we daar alles van! Speciaal voor u hebben wij een gratis inspirerend vloerenmagazine uitgebracht boordevol trendy vloerenprojecten bij onze klanten thuis. Liever digitaal oriënteren? Dat kan via onze inspiratie-pagina. En bent u uitgekeken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs in onze showroom. Wist u dat wij in onze showroom een werkend vloerverwarmingssysteem hebben waar wij u alles over kunnen vertellen? En desgewenst helpen wij u daarbij (onder het genot van een kopje koffie) met het uitzoeken van een stijlvolle nieuwe vloer! Hartelijk welkom bij Knulst!

Heeft u vragen?

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso