Vloerverwarming met gietvloeren

Vloerverwarming met gietvloeren - Kan dat samen - Welke gietvloer soorten zijn geschikt - Knulst - Amsterdam - Utrecht - Nunspeet
knulst.nl - Afbeelding
Let your
living room
be the canvas,
and your design
the masterpiece
Anonymous

Gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Is een gietvloer geschikt in combinatie met een vloerverwarmingssysteem? Ja! Deze combinatie is zelfs uitstekend geschikt! Een gietvloer wordt in een dun laagje van 2-3 milimeter opgebracht en heeft daardoor een zeer lage warmteweerstand. Dat betekend dat u de warmte van uw vloerverwarming relatief snel waarneemt. Daardoor geeft deze combinatie u in een mum van tijd een gevoel van comfort. Wilt u weten welke soorten gietvloeren allemaal beschikbaar zijn en gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming? Lees dan snel verder in de volgende alinea.

Welke gietvloer combineren met vloerverwarming?

Welke gietvloer soorten kunnen allemaal gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem? Ons antwoord: alle gietvloer soorten zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Of het nu gaat om een beton ciré gietvloer of om een polyurethaan (PU) gietvloer of om een cementgebonden gietvloer. Alle soorten zijn van dermate goede kwaliteit dat ze uitstekend gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Iedere gietvloersoort heeft wel specifieke eigenschappen die voor bepaalde woonsituaties minder geschikt zijn. Wilt u meer weten over een combinatie van gietvloeren en vloerverwarming? Onze adviseurs geven u graag gedegen advies over alle belangrijke zaken waarmee u rekening dient te houden bij de aanschaf van een vloerverwarmingssysteem en gietvloer.

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso

Inspiratie en showroom

Waarschijnlijk zoekt u naast een kwalitatief vloerverwarmingssysteem ook naar een degelijke nieuwe vloer. Bij Knulst kunt u een gratis inspiratiemagazine aanvragen; boordevol stijlvolle vloeren die recent bij onze klanten thuis zijn gelegd. Liever digitale inspiratie? Bekijk dan de inspiratie-foto's op de website van Knulst Gietvloeren. Bent u klaar met oriënteren? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom en laat u adviseren over ons kwalitatieve vloerverwarmingssysteem en desgewenst een bijbehorende gietvloer. Welkom bij Knulst!

Heeft u vragen?

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso