Vloerverwarming in een badkamer

Vloerverwarming in de badkamer - Wat kost dat per vierkante meter - Ontdek het bij Knulst Vloeren in Amsterdam - Utrecht - Nunspeet
knulst.nl - Afbeelding
The essence of
interior design
will always be
about people
and how they live
Albert Hadley

Vloerverwarming onder uw badkamervloer

De badkamer is toch wel de ruimte waar u het meest comfort ondervind van een vloerverwarmingssysteem. Allereerst betreft het een vochtige ruimte waardoor u erbij gebaat bent dat deze snel droogt om schimmelvorming etc. te voorkomen. Een vloerverwarmingssysteem is dan de ideale oplossing. En hoe praktisch is het dat u de vochtige handdoeken gewoon op de badkamervloer te drogen kunt leggen? Een badkamervloer bestaat vaak uit tegels of een gietvloer. Dat betekend dat deze zonder vloerverwarming koud aanvoelt. Een verwarmde vloer aan uw voeten verdient doorgaans de voorkeur. Kortom; er zijn ontzettend veel voordelen aan een vloerverwarming in uw badkamer. Lees snel verder welke vloertypen allemaal geschikt zijn als badkamervloer in combinatie met vloerverwarming.

Welke vloersoort kan in uw badkamer?

Een veelgestelde vraag bij Knulst is: welke vloersoorten kunnen allemaal in onze badkamer? En kunnen deze ook gecombineerd worden met vloerverwarming? Prakisch iedere vloersoort kan in een badkamer gelegd worden (met uitzondering van de doucheruimte uiteraard). Dus of het nu om houten vloeren gaat of om PVC vloeren. Beide opties zijn een uitstekende keuze voor uw badkamer. Daarnaast kan ieder vloertype bij Knulst gecombineerd worden met vloerverwarming. Mits uiteraard voldaan wordt aan de juiste kwaliteitseisen en mits op de juiste wijze gelegd.

Everything
You can imagine
Is real
Pablo Picasso

Inspiratie en showroom

Wist u dat Knulst naast vloerverwarmingssystemen tevens de meest uiteenlopende kwalitatieve vloeren verkoopt? Benieuwd naar de verschillende vloersoorten? Vraag dan een gratis inspiratiemagazine aan. Hiermee kunt u zich in alle rust oriĆ«nteren op de mooiste vloeren die we recent hebben opgeleverd bij onze klanten thuis. Meer weten over vloerverwarming of een uitgebreid advies op basis van uw persoonlijke wensen een leefsituatie? Maak dan een vrijblijvende showroomafspraak! Onze adviseurs vertellen u graag alles over vloerverwarming onder het genot van een kopje koffie. Welkom bij Knulst!

Heeft u vragen?

Everything
You can imagine
Is real
Pablo Picasso