Klantervaringen, reviews en feedback over Knulst

Klantervaringen, reviews en feedback over Knulst - Ontdek Knulst Vloeren in Amsterdam, Utrecht en Nunspeet - www.knulst.nl
knulst.nl - Afbeelding
We all need people who will give us feedback
That’s how we improve
Bill Gates

Hoe heeft u onze vloerproducten en services ervaren?

Bij Knulst hechten we veel waarde aan het leveren van hoge kwaliteit vloerproducten en een uitstekende service. Al generaties lang staan wij garant voor de hoogwaardige vloeren die wij leveren en zijn wij met recht úw betrouwbare partner in vloeren. We proberen daarbij goed te luisteren naar uw specifieke wensen. We optimaliseren continu onze bedrijfsprocessen om ze zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. En we houden ons zorgvuldig geselecteerde vloerenassortiment continu up-to-date met uitsluitend het beste dat in de markt verkrijgbaar is.

Om te kunnen voldoen aan uw specifieke wensen is het delen van uw ervaringen met Knulst, zowel voor ons als voor potentiële klanten, van grote waarde. Lees hieronder op welke manieren u de opgedane ervaringen met Knulst kenbaar kunt maken.

Feedback aan onze medewerkers

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om u de best mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om advies bij de keuze van een nieuwe vloer, het leggen van een PVC vloer of het oplossen van vragen en problemen, uw feedback helpt hen om zich verder te ontwikkelen en te verbeteren. Heeft u specifieke opmerkingen of complimenten over de service van onze medewerkers? Laat het ons weten! Uw input wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan een nog betere klantbeleving.

Reviews via Google

Een van de eenvoudigste manieren om uw ervaringen te delen is via een zogenaamde Google review. Uw review helpt niet alleen ons, maar ook andere potentiële klanten die op zoek zijn naar betrouwbare informatie over onze vloerproducten en services. Heeft u een moment om uw ervaring te delen? Schroom dan niet om een review op Google te plaatsen. We zijn u zeer dankbaar voor uw tijd en moeite.

Reviews en klantervaringen Houten vloeren, PVC vloeren, gietvloeren, keramische tegels, vloerverwarming van Knulst Amsterdam Utrecht Nunspeet.jpg

Reviews via Qasa.nl

Qasa.nl is een platform dat zich richt op het verzamelen van reviews voor woninggerelateerde bedrijven. Uw eerlijke mening op Qasa.nl helpt andere consumenten bij het maken van een weloverwogen keuze. Het delen van uw ervaring kan een groot verschil maken voor anderen die op zoek zijn naar soortgelijke kwaliteitsproducten zoals de vloeren van Knulst.

Helpt u mee met het verbeteren van onze service en kwaliteit?

Bij Knulst streven we naar perfectie in alles wat we doen, van onze vloerproducten tot onze klantenservice. Uw feedback is een waardevolle bron van informatie die ons helpt om onze diensten te verbeteren en aan uw verwachtingen te voldoen. We nodigen u uit om uw gedachten, suggesties en opmerkingen met ons te delen. Of u nu positieve ervaringen heeft gehad of verbeterpunten ziet, wij horen het graag.

Neem contact met ons op of bel ons op 0341-252787. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Knulst de hoogste standaard van service en kwaliteit biedt.

Dank u wel voor uw tijd en bijdrage aan onze voortdurende verbetering!

Heeft u vragen?

Everything
you can imagine
is real
Pablo Picasso